2015-09-21 16:44:51• hírek • Kocsis Zoltán

Nem voltam megelégedve magammal!

Hétfő este a Kastélydomb csapata ellen mutatkozik be az új szezonban a Csenger Futsal csapata saját szurkolói előtt a magyar bajnokság második vonalában. A nagykárolyi Kovács Szabolcs is szinte biztosan szerepet kap majd.

A pontszerzés mellett a visszavágás vágya is hajtja a csengeri csapatot, mivel két héttel korábban a Kastélydomb volt az, amely 11-9 arányban legyőzte őket a Magyar Kupában, ezzel kiejtve őket a sorozatból.

A bajnokságot mindkét gárda remekül kezdte, a Kastélydomb SE hazai pályán 15-1-re ütötte ki a Nagykára Futsalt, a Csenger pedig 22-1-gyel söpörte el a Fönix ISE csapatát Gödöllőn.

Előbbi találkozón még nem tudott ott lenni, utóbbin viszont már pályára lépett a csengeriek idegenlégiósa, a nagykárolyi Kovács Szabolcs is. A nagypályás játékvezetőként ismert sportember a gólzápor ellenére nem tudott kapuba találni.

„Az az igazság, nem is voltam megelégedve a saját teljesítménnyel. Ennek egyik oka az is, hogy szoknom kell még nekem a futsalt, annak törvényszerűségeit, hisz kicsit új ez nekem", mondta megkeresésünkre Kovács. Szabolcsot egy amatőr focitornán szúrta ki magának a Csenger Futsal vezetője, Szilágyi Sándor, ezt követően igazolta le. „Azt viszont már nézőként tapasztaltam, hogy elképesztő a hangulat a csarnokban, a szurkolók nagyon lelkesen buzdítják a csapatot. Alig várom, hogy ezt hétfőn játékosként is átélhessem! Az persze az edzőtől függ, hogy mennyi időt tölthetek a pályán", mondta Kovács.

A Csenger - Kastélydomb találkozó (helyi idő szerint) hétfő este 19 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A belépő felnőttek számára 500, nyugdíjasok és nők számára 400 forint. Ebbe beletartozik azonban egy ingyen sör vagy üdítő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: